Obavijest o radu Banke za vrijeme novogodišnjih praznika

• 02. i 03.01.2017. godine neradni dani Poštovani, zbog računovodstvenog zaključenja 2016. godine, naše poslovnice će Vam na dan subota 31.12.2016. godine biti na raspolaganju u redovnom radnom vremenu, osim poslovnice Ferhadija koje će raditi po

Opširnije

Obezbijedite sebi komfor i pristupačnost uz „Super Našu“ karticu za plaćanje na rate Vakufske banke!

Jedna za sve, kartica pod nazivom „Super Naša“ je kreditna kartica za plaćanje na rate Vakufske banke. Korisnici ove kartice je mogu koristiti bilo gdje, neovisno o tome koja je banka imalac POS terminala.

Opširnije

Svečano otvorena nova poslovnica Vakufske banke u Tuzli

Presjecanjem vrpce, zamjenik premijera Tuzlanskog kantona i Ministar finansija Jakub Suljkanović i direktor Vakufske banke Damir Sokolović su, dana 08.09.2016. godine svečano otvorili novu poslovnicu Vakufske banke u Tuzli.

Opširnije

Akcijska ponuda Vakufske banke: Krediti s pjesmom!

Vakufska banka d.d. Sarajevo je ostvarila najveći porast poslovne aktive na bankarskom tržištu FBiH. Od ukupno 18 banaka, Vakufska banka se sa procentom rasta aktive od 9,08% nalazi na prvom mjestu, u odnosu na kraj 2015. godine.

Opširnije

Počinje sa radom novo, unaprijeđeno elektronsko bankarstvo Vakufske banke

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da danas počinje sa radom novo, unaprijeđeno elektronsko bankarstvo Vakufske banke d.d. Sarajevo.

Opširnije