Postani web programer uz beskamatni kredit Vakufske banke!

Paragon full stack je novi program utemeljen na inovativnom konceptu usvajanja znanja, prethodno uspješno primijenjenom u Francuskoj, Holandiji i Americi. U Bosnu i Hercegovinu dolazi pod potkroviteljstvom kompanije Mistral.

 

Ovaj savremeni online program napravljen je od strane veoma iskusnih programera. U njegov razvoj je uloženo preko 6000 sati, a početniku je, uz pratnju stručnih mentora, potrebno 9 mjeseci da ga kompletira i postane full stack web programer.

Full Stack je pojam koji označava poznavanje cijelog spektra tehnologija potrebnih za razvijanje kompletne web aplikacije. Ovo je najtraženiji profil programera kojem su zagarantovani brzo zaposlenje i karijerni napredak, uz mogućnost rasta plate i preko 50% nakon samo 6 mjeseci.

 

Kao banka koja kontinuirano prati savremene trendove poslovanja i nastoji biti relevantan partner lokalnoj zajednici, Vakufska banka je prepoznala program Paragon kao značajan doprinos unapređenju znanja i razvoju kompetencija mladih ljudi u Bosni i Hercegovini.

 

Najsavremeniji program u regiji nudi prvi mjesec - besplatno!

Prvi mjesec Paragon full stack programa pruža jedinstvenu priliku da dobijete odgovore upravo na ovakva pitanja iz udobnosti svoga doma, potpuno besplatno. U ovoj fazi, koju kreatori programa simbolično zovu Arena, svi polaznici koji se uspješno registruju imat će priliku postepeno ući u svijet programiranja kroz 4 sedmice praktičnih zadataka i projekata. Samo oni polaznici koji uspješno završe Arenu će dobiti mogućnost upisa na Paragon full stack program.

Registracije za Arenu su otvorene do 15. februara. Pridružite se stotinama registrovanih kandidata popunjavanjem registracijske forme na zvaničnoj stranici programa: www.paragon.ba

 

Beskamatni krediti za plaćanje Paragon full stack programa

 

Krediti za edukaciju će se odobravati po veoma povoljnim uslovima, do visine pune cijene edukacije, sa rokom otplate do 36 mjeseci uz mogućnost grejs perioda do 12 mjeseci i što je jako važno istaknuti BEZ KAMATE I NAKNADA za polaznike obuke!

 

Mladim ljudima će kroz ovu kreditnu liniju biti pružena podrška za pristup programu u kojem mogu da usvoje znanja koja će im omogućiti brže zaposlenje, te samim tim i ostanak u našoj zemlji.

 

Društveno odgovorno poslovanje i rad sa mladima je dio strateškog djelovanja Vakufske banke, koja kroz aktivnosti ove vrste te uz kontinuiran rad koji pruža putem svoje poslovne mreže, doprinosi privrednom ali i društvenom razvoju i napretku Bosne i Hercegovine.