Pridružite se II ciklusu najsavremenijeg IT programa u regiji

 

Nakon izvanrednog prvog ciklusa, u kojem su polaznici već u četvrtom mjesecu trajanja programa pronašli zaposlenje, Paragon full stack program kreiran od strane IT kompanije Mistral Technologies, kreće sa novim ciklusom.

Paragon full stack program kreiran je s ciljem da zadovolji rastuće potrebe tržišta. IT industrija u Bosni i Hercegovini kontinuirano bilježi najbrži godišnji rast po broju zaposlenika i po visini prihoda, te je kao takva od strateške važnosti.

 

Zajedno do karijere Full Stack Web Programera

 

Uporni ste i ambiciozni? Želite unaprijediti svoju budućnost i pridružiti se najbrže rastućoj industriji na svijetu? Volite učiti kroz praksu, a ne teoriju? Upišite se na drugi ciklus najkvalitetnijeg online programa koji će vam upravo to omogućiti! Vodeći IT eksperti proveli su preko 6000 sati kreirajući praktične zadatke (projekte) koji apsolutne početnike postepeno i kvalitetno uvode u svijet programiranja.

Nakon završetka programa, polaznici će imati titulu Full Stack Web Programera. Šta to znači? Full Stack Web Programer poznaje sve neophodne tehnologije za kreiranje web aplikacija. Kurikulum programa kreiran je od strane IT stručnjaka i prema potrebama IT industrije.

Program je struktuiran tako da tokom 9 mjeseci polaznici savladaju razvijanje web aplikacija kroz stvarne i praktične projekte koje će po završetku programa imati u svom portfoliju. Paragon će polaznike u potpunosti i od nule pripremiti za sve što im je potrebno da postanu dio najperspektivnije industrije današnjice i da ostvare uspjeh kod svog budućeg poslodavca. Fokus programa je na samostalnom radu, razvijanju istraživačkih vještina te podršci 5 IT mentora iz industrije koji će tokom čitavog procesa biti na raspolaganju svim polaznicima.

 

Postanite web programer uz beskamatni kredit Vakufske banke!

 

Krediti za edukaciju će se odobravati po veoma povoljnim uslovima, i to do visine pune cijene edukacije.

Za one koji ostvare najbolje rezultate u selekcijskom periodu “Arena” obezbijeđene su posebne stipendije od 20%, 30% i čak 50% ukupnog iznosa školarine, kao i opcija apliciranja za beskamatni kredit u Vakufskoj banci.

Za ostale polaznike obezbijeđeno je kreditiranje uz posebne uslove: grejs period do 12 mjeseci, otplata kredita na 36 mjeseci, te druge pogodnosti kreirane samo za polaznike druge generacije Paragona.

Prijave za drugi ciklus otvorene su za polaznike iz Bosne i Hercegovine do 31. augusta 2021. do ponoći. Više informacija pronađite na www.paragon.ba.