• Izdaje se: Atraktivan kancelarijski prostor kod Doma Armije

Izdaje se: Atraktivan kancelarijski prostor kod Doma Armije

Lokacija: Branilaca Sarajeva Centar

Izdaje se adaptiran kancelarijski prostor površine 148m2 na prvom spratu stambene zgrade. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada u neposrednoj blizini Doma Armije i Ekonomskog fakulteta, u ulici Branilaca Sarajeva. U neposrednoj blizini na raspolaganju stoje mnogobrojne državne institucije, međunarodne organizacije i institucije, sud, notarski i advokatski uredi. Prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti (uredi, sjedište firme, agencije, nvo).

Nekretnina je tokom poslijednjih godina adaptirana u nekoliko navrata. Tom prilikom je postavljen novi pod (laminat) i vanjska PVC stolarija, te blindirana vrata. Bitno je spomenuti da je vlasnik stavio na raspolaganje budućim zakupcima i namještaj koji je trenutno u prostoru ali se u zavisnosti od uslova dogovora prostor može unajmiti i kao nenamješten.

Prostor sadrži pet prostorija, malu kuhinju, toalet, dvije ostave, lođu, balkon i predosoblje.  

Lokacija:
Prostor se nalazi na prvom spratu stambene zgrade na odličnoj lokaciji u ulici Branilaca Sarajeva, u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta i Doma Armije.

Sadržaj:
Pet prostorija, kuhinja, toalet, dvije ostave, balkon, lođa i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšti podaci

Adresa nekretnine:

Branilaca Sarajeva Centar, Sarajevo, Sarajevski Kanton, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina

Tip nekretnine:

Stan

Tip akcije:

Iznajmljivanje

Osnovni podaci

Broj soba:

5

Broj toaleta:

1

Balkon:

1

Ostava:

2

Na spratu:

1

Površina nekretnine:

148m2

Godina izgradnje:

1960

Godina posljednje adaptacije:

2011

Ukupan broj spratova:

4

Šta nekretnina posjeduje

Lođa

Da

Plin

Da

Voda

Da

Električna energija

Da

Kanalizacija

Da

Centralno grijanje - etažno

Da

Interfon

Da

Kablovska TV

Da

Internet

Da

Namještaj

Da

Ostava

Da

 

Kontakt: 033/280-136;135;116

Cijena: Po dogovoru