Želite postati dio tima Vakufske banke?

Vakufska banka d.d. Sarajevo je osnovana je u septembru 1992. godine kao privatna komercijalna banka koja posluje na osnovnim principima savremenog bankarstva. Naš cilj je postati lider među sličnim bankama sa prepoznatljivim imidžom, orijentisani na razvoj inovativnih proizvoda, širenje poslovne mreže i pružanje najkvalitetnijih usluga našim klijentima. Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti banka sa kojom je lako poslovati, te pružati sveobuhvatne bankarske proizvode i usluge koji će zadovoljiti potrebe i očekivanja od klijenata.

Našu poslovnu politiku gradićemo na promovisanju čvrstih i trajnih vrijednosti povjerenja, sigurnosti, pouzdanosti i odgovornosti prema društvu i zajednici.

Tim od preko 170 uposlenih pruža sve vrste bankarskih usluga putem poslovne mreže koju čini 17 poslovnica na teritoriju Federacije BiH. Kod nas ćete pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja.

Trenutno nema otvorenih pozicija